Оладки з патисонів з морквою

Закуски

Оладки з патисонів з морквою

Патисон - різновид всім відомої гарбуза. Він володіє всім набором корисних властивостей, характерних для неї. Швидке і смачне вегетаріанське блюдо з використанням патисона - це звичайні оладки.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
3

Морква
1 штука

Кефір 3,2%
1 склянка

Яйце куряче
1 штука

Рослинна олія
Склянки

Сіль
Чайні ложки

Цукор
1 їдальня ложка

Сода харчова
на кінчику ножа

Борошно пшенична
Склянки

Патисон
250 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Приступаємо до роботи з використанням засобів малої механізації (блендера). Якщо такий відсутній у вашому арсеналі, то патисон і моркву необхідно натерти на тертці. Наливаємо в блендер кисляк, розбиваємо яйце, кладемо шматочки патисона і моркви. Додаємо сіль, 1 столову ложку цукру, трохи соди. Подрібнюємо і перемішуємо вміст. Для суворих вегетаріанців - виключити яйце.
    Оладьи из патиссонов с морковью

  • 2
    Можна, звичайно, і туди ж всипати борошно, але краще по-старому. Вилити вміст в окремий посуд. І додавати борошно, постійно перемішуючи рідке тісто. Потрібно домогтися відсутності грудочок борошна і консистенції дуже густої сметани.
    Оладьи из патиссонов с морковью

  • 3
    Коли тісто готове, можна приступати до смаження. Нагріваємо олію в сковороді, наливаємо столовою ложкою оладки. Не пересмажуємо. Перевертаємо акуратно, щоб не обпалити руки. Складаємо готову продукцію в окремий посуд. Періодично додаємо масло.
    Оладьи из патиссонов с морковью

  • 4
    Це блюдо можна подати в гарячому вигляді. З вірменським соусом схтор-мацун або зі сметаною. Суворим вегетаріанцям можна обійтися одними оладками з гарячим солодким чаєм. Багато хто вважає їх смачніше в холодному вигляді. Не будемо з ними сперечатися. Краще спробувати.
    Оладьи из патиссонов с морковью

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок