Копчена сьомга з овочами і червоною ікрою

Страви з риби

Копчена сьомга з овочами і червоною ікрою

Листковий салат з копченої сьомги з овочами і червоною ікрою, заправлений соусом з гірчиці і майонезу - блюдо для святкового столу

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Сьомга копчена
300 грам

Ікра червона
250 грам

Картопля
300 грам

Буряк
300 грам

Цибуля ріпчаста
300 грам

Яблука
300 грам

Майонез легкий
100 грам

Гірчиця
30 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для приготування заправки гірчицю необхідно змішати з майонезом в пропорції один до трьох.

  • 2
    Сьомгу нарізати невеликими квадратними шматочками.

  • 3
    Картоплю і буряк відварити в мундирах, дати можливість овочам охолонути, очистити їх від шкірки і натерти на крупній тертці.

  • 4
    Цибулю порізати півкільцями.
    Копченая семга с овощами и красной икрой

  • 5
    Яблуко натерти на крупній тертці.
    Копченая семга с овощами и красной икрой

  • 6
    Підготовлені інгредієнти викласти у форму, в якій салат буде подаватися до столу. Кожен шар змастити соусом з майонезу і гірчиці. Між шарами овочів покласти червону ікру - приблизно чайнуй ложку на обин шар салату, рівномірно розподіливши її. Шари укладати в такій послідовності: 1) сьомга, 2) катрофель, 3) цибулю, 4) яблуко, 5) буряк.
    Копченая семга с овощами и красной икрой

  • 7
    Верхній шар салату закрити майонезом, прикрасити залишилася ікрою і гілочками зелені. Дати салату настоятися протягом двох-трьох годин.
    Копченая семга с овощами и красной икрой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок