Лосось по-італійськи

Страви з риби

Лосось по-італійськи І здається що страва буде смачним тільки від однієї назви.


Лосось по італьянскі


Щоб приготувати лосося по-італійськи візьміть:



  • 1 кг філе лосося

  • 1 кг картоплі

  • 3 столових ложки оливок

  • 4 чайних ложки рослинної олії

  • 2 столові ложки винного оцту

  • ріпчаста цибуля

  • кілька зубчиків часнику

  • сіль і перець за смаком


До напівготовності відваріть картоплю. Для цього очищену картоплю покладіть в підсолену воду, дочекайтеся поки закипить і варіть ще 15 хвилин.


Злийте воду і дочекайтеся коли картопля трохи охолоне. Поріжте його на невеликі приблизно однакові шматочки.


Велику головку ріпчастої цибулі дрібно наріжте і обсмажте на олії, поки цибуля не стане м'яким. Додайте в сковорідку до цибулі оцет і оливки.


Покладіть в сковорідку до цибулі картоплю, приправте спеціями і перемішайте. Перекладіть картоплю в форму для запікання, краще керамічну.


Шматочки філе лосося натріть сіллю, перцем і рослинним маслом. Викладіть поверх картоплі і посипте зверху базиліком.


Поставте посуд з лососем в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте приблизно 15 хвилин.


Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок