Морські гребінці

Страви з риби

Морські гребінці

Гребінці завжди цінувалися: за особливий ніжний смак, за незвичайні властивості (їх же не даремно вважають сильним афродизіаком).

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Морський гребінець
300 грам

Оливкова олія
3 столових ложки

Вино біле столове сухе
50 мілілітрів

Кріп
1 пучок

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Розморозити гребінці потрібно правильно - у поліетиленовому пакеті опустити в холодну воду. Варто відзначити, що гребінці розморожуються досить швидко - приблизно через пів години їх вже можна готувати.
    Морские гребешки

  • 2
    Приготувати маринад - змішати оливкову олію з кропом (зелень дрібно нарізати) і опустити в нього гребінці. Тарілку з гребінцями накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник на пів години).
    Морские гребешки

  • 3
    У сковорідці розігріти оливкове масло, влити в нього вино і коли вся та суміш закипить, акуратно викласти гребінці. Обсмажувати їх потрібно з кожної сторони, приблизно за дві хвилини (готові гребінці стають матовими). За бажанням можна трохи присолити - вже на сковороді.
    Морские гребешки

  • 4
    Рекомендується їсти гарячими, хоча і холодні гребінці володіють прекрасними смаковими якостями.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок