Курячі оладки

Страви з м'яса

Курячі оладки

До яких тільки хитрощів не вдаються кухаря, щоб утримати сік в курячому філе при тепловій обробці. Я теж багато мудрувала, поки не дізналася цей рецепт.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Філе куряче
600 грам

Майонез
4 столові ложки

Крохмаль картопляний
2 столових ложки

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Паприка
за смаком

Рослинна олія
15 мілілітрів

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Моєму філе і чекаємо, коли вся зайва рідина стече.
    Куриные оладьи

  • 2
    Ріжемо всі м'ясо шматочками зі сторонами приблизно 1 - 1,5 см. Якщо нарізка буде дрібніше - отримаємо рубане м'ясо, а якщо більше - м'ясо не прожариться.
    Куриные оладьи

  • 3
    Додаємо майонез, крохмаль і все перемішуємо. Сіль, перець і паприку за смаком. Залишаємо м'ясо на пару годин маринуватися.
    Куриные оладьи

  • 4
    Потім розігріваємо сковороду, наливаємо олію (за весь час смаження масло я більше не додавала) і викладаємо м'ясне тісто, формуємо оладки. Смажимо з обох сторін на помірному вогні.
    Куриные оладьи

  • 5
    На фото не всі оладки, тут тільки 2 сковороди (12 штук). Решта "тісто" я прибрала в холодильник і посмажила на наступний день. Всього вийшло 18 штук. Оладки виходять дуже смачними і соковитими. Готуйте із задоволенням!
    Куриные оладьи

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок