Манно-гарбузові млинці

Десерти

Манно-гарбузові млинці

В солодких манно-гарбузових млинці з ароматом кориці є якесь чарівність, коли хочеться пити хороший чай з цим десертом. Маленькі млинці з задоволенням з'їдять і діти, які не люблять гарбуз.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Молоко фермерське
1 літр

Крупа манна
1 склянка

Гарбузове Пюре
2 склянки

Борошно пшенична
1 склянка

Цукор
1 склянка

Яйце куряче
4 штуки

Сіль
щіпка

Винний камінь
щіпка

Кориця
3 чайних ложки

Соняшникова олія
1 склянка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Підготувати всі необхідні продукти. Якщо немає готового гарбузового пюре, то потрібно гарбуз подрібнити в комбайні. Винний камінь можна замінити содою.
    Манно-тыквенные блинчики

  • 2
    Додати цукор з меленою корицею.
    Манно-тыквенные блинчики

  • 3
    Всипати сіль і перемішати отриману масу.
    Манно-тыквенные блинчики

  • 4
    Влити яйця в млинцеву основу.
    Манно-тыквенные блинчики

  • 5
    І знову все вимішати.
    Манно-тыквенные блинчики

  • 6
    Додаємо кавову ложечку винного каменю (або чайну соди).
    Манно-тыквенные блинчики

  • 7
    Вливаємо майже всі рослинне масло, залишивши пару ложок для змащування млинцевої сковороди. Вмішуємо просіяне борошно.
    Манно-тыквенные блинчики

  • 8
    На розігріту блинницу (з крапелькою масла) виливаємо по чотири порції тіста соусного ложкою.
    Манно-тыквенные блинчики

  • 9
    Після того, як тісто зверху схопиться, а знизу підрум'яниться, перевертаємо наші млинці.
    Манно-тыквенные блинчики

  • 10
    Готові гарбузово-манні млинці викладаємо на тарілку. Подаємо з гарячим чаєм або теплим молоком. Смачних вражень! Вибирайте кращу!
    Манно-тыквенные блинчики

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок