Мойва смажена

Страви з риби

Відразу зізнаюся, готував не я, а моя дружина. Їй мойва дуже подобається, особливо солона, а я якось до неї байдужий (до мойві, дружину я люблю). Хоча смажена мойва на смак дуже навіть нічого.


Мойва жареная


Інгредієнти


Для приготування цього супер складного страви нам знадобляться:



  • мойва

  • борошно

  • рослинне масло

  • сіль


Найголовніше - знайти найсвіжішу мойву. Те що вона свіжа - ви відразу зрозумієте як тільки її побачите. Колір рівний, чистий, очки не каламутні, рибки не пошкоджені, коротше от дивишся на неї і хочеться купити.


Берем свіжу мойву


Рецепт приготування смаженої мойви


Беремо свіжу мойву. Солимо її гарненько. Обвалюємо з усіх боків в борошні.


Обваліваем в муке


Наливаємо в сковороду рослинного масла, Викладаємо рядком на гарячу сковорідку обваляти в борошні мойву.


Викладиваем на сковородку


Коли почне присмажуватися, буквально через кілька хвилин, перевертаємо на інший бік.


Переворачіваем


Смажимо ще стільки ж, як до перевороту.


Викладаємо на тарілку і насолоджуємося поки не охолола.


Жареная мойва


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок