Крильця курячі з апельсиновим соусом

Страви з м'яса

Крильця курячі з апельсиновим соусом

Пропонуємо приготувати курячі крильця і подати їх з апельсиновим соусом. Перед приготуванням крильця потрібно замаринувати. Але про все по порядку.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Курячі крильця
500 грам

Апельсин
2 штуки

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Часник
3 зубчики

Цукор
1 їдальня ложка

Кмин
1 чайна ложка

Яблучний оцет
1 їдальня ложка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Отже, готуємо курячі крильця. Їх потрібно промити під проточною водою, видалити пір'ячко, якщо такі є. Потім обтерти крильця паперовими серветками або рушником. Крила натерти сіллю і перцем. Додати подрібнений часник. Поставити маринуватися на 1 годину в холодильник.
    Крылышки куриные с апельсиновым соусом

  • 2
    Щоб приготувати апельсиновий соус, необхідно зняти з половинки цитрусового цедру. З двох апельсинів вичавити сік і перелити його в каструльку. До соку додати цедру, цукор, оцет і кмин. Проварити соус на повільному вогні. Соус буде готовий, коли його обсяг зменшиться в 2 рази.
    Крылышки куриные с апельсиновым соусом

  • 3
    Крила запекти в духовці. Температура 220 градусів.
    Крылышки куриные с апельсиновым соусом

  • 4
    Подавати блюдо гарячим. Перед подачею полити його апельсиновим соусом.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок