Пропонуємо приготувати курячі крильця і подати їх з апельсиновим соусом. Перед приготуванням крильця потрібно замаринувати. Але про все по порядку.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
4 Курячі крильця 500 грам
|
Апельсин 2 штуки
|
Сіль за смаком
|
Перець чорний мелений за смаком
|
Часник 3 зубчики
|
Цукор 1 їдальня ложка
|
Кмин 1 чайна ложка
|
Яблучний оцет 1 їдальня ложка
|
У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
Новий лист покупок
Покрокова інструкція:
1
Отже, готуємо курячі крильця. Їх потрібно промити під проточною водою, видалити пір'ячко, якщо такі є. Потім обтерти крильця паперовими серветками або рушником. Крила натерти сіллю і перцем. Додати подрібнений часник. Поставити маринуватися на 1 годину в холодильник.
2
Щоб приготувати апельсиновий соус, необхідно зняти з половинки цитрусового цедру. З двох апельсинів вичавити сік і перелити його в каструльку. До соку додати цедру, цукор, оцет і кмин. Проварити соус на повільному вогні. Соус буде готовий, коли його обсяг зменшиться в 2 рази.
3
Крила запекти в духовці. Температура 220 градусів.
4
Подавати блюдо гарячим. Перед подачею полити його апельсиновим соусом.