Суп з червоною рибою і стручковою квасолею

Супи

Суп з червоною рибою і стручковою квасолею

Перше на обід - це обов'язкова страва! Саме воно допомагає набратися сил для подальшої роботи і подарує відмінний настрій!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Риба Кета
200 грам

Квасоля зелена стручкова
100 грам

Картопля
4 штуки

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
Головки

Сіль
за смаком

Спеції
за смаком

Зелень
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Якщо Ви збираєтеся приготувати суп з червоною рибою для дітей, то обов'язково видаліть з неї всі кісточки, щоб дитина не поранилася в процесі їжі.
    Суп с красной рыбой и стручковой фасолью

  • 2
    Промийте рибу і додайте її в каструлю з киплячою водою.
    Суп с красной рыбой и стручковой фасолью

  • 3
    Слідом за рибою у воду опустіть очищені, промиті і нарізані овочі. Посоліть воду і всипте в неї спеції.
    Суп с красной рыбой и стручковой фасолью

  • 4
    Варіть суп протягом 10-15 хвилин і всипте в нього нарізану стручкову квасолю. Раніше - не варто, так як така квасоля швидко розварюється.
    Суп с красной рыбой и стручковой фасолью

  • 5
    Додайте подрібнену зелень і тушкуйте ще 5-10 хвилин.
    Суп с красной рыбой и стручковой фасолью

  • 6
    Вимикайте вогонь і насипайте суп в тарілки, приправивши краплею майонезу. Приємного!
    Суп с красной рыбой и стручковой фасолью

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок