Коржі з житнього борошна

Випічка

Коржі з житнього борошна

Випічка з житнього борошна не калорійна і дуже корисна. Приготуйте коржі замість хліба.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Мука житня
2 склянки

Кефір 2,5%
1 склянка

Сіль
1 чайна ложка

Цукор
1 чайна ложка

Сода харчова
Чайні ложки

Оливкова олія
1,5 столових ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Рекомендовані продукти для коржів. Заміною кефіру може стати натуральний йогурт без добавок. В рецепті використана борошно сорту "обдирне", є дуже корисною для організму вмістом мінеральних речовин і висівок, що входять до складу, її можна не просіяти.
    Лепешки из ржаной муки

  • 2
    Борошно змішуємо з сіллю, цукром і содою.
    Лепешки из ржаной муки

  • 3
    Виливаємо В миску кефір, масло, перемішуємо вінчиком.
    Лепешки из ржаной муки

  • 4
    З'єднуємо вище зазначені інгредієнти один з одним, тобто перемешенную борошно висипаємо в кефір. Замішуємо тісто, на початку - можна віночком, після - руками. Тісто не повинно липнути, але в теж час мати еластичну не тугу структуру.
    Лепешки из ржаной муки

  • 5
    Формуємо тісто, розрізавши на колобки.
    Лепешки из ржаной муки

  • 6
    За допомогою пальців формуємо сочні в коржики і протикаємо виделкою наскрізь.
    Лепешки из ржаной муки

  • 7
    Форма, в якій випікаємо коржі, повинна бути покрита пергаментом. Духовка напружена до межі. Випікаємо коржі при 180 хвилин 20. Стежте, щоб вони пропеклися і не пересохли. Гарячі коржі закутуємо в рушник до охолодження.
    Лепешки из ржаной муки

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок