Тушкована капуста з печерицями і рисом

Другі страви

Тушкована капуста з печерицями і рисом

Овочеве блюдо з гарніром з свежеотваренного рису - це завжди практичний варіант для сніданків перед насиченим роботою днем. Особливо, коли мова йде про бранчі.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Капуста білоголова
1 штука

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Печериці свіжі
250 грам

Томатна паста
3 столових ложки

Цукор
1 їдальня ложка

Сіль
за смаком

Рослинна олія
120 мілілітрів

Рис довгозернистий
600 грам

Масло вершкове
90 грам

Петрушка
1 пучок

Хмелі-сунелі
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Дістаємо всі продукти для нашої тушкованої капусти з рисом.
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 2
    Ріжемо симпатичними брусочками моркву.
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 3
    Цибулю - півкільцями.
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 4
    Морква - в кипляче масло вока.
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 5
    Після її пасерування, час ріпчастої цибулі.
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 6
    Ріжемо великими пластинками печериці.
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 7
    Обсмажуємо в сковороді вок.
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 8
    Шаткуємо капусту.
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 9
    Після нарізки і обтиснення - її теж в вок.
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 10
    Солимо.
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 11
    Сладим.
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 12
    Тепер трохи приправи "Хмелі-сунелі".
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 13
    Додаємо томатну пасту.
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 14
    Шаткуємо зелень петрушки.
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 15
    Додаємо її в самому кінці гасіння нашої капусти, акуратно і ретельно перемішуючи блюдо.
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 16
    Одночасно з капустою готуємо відварений рис. Крупу промиваємо рису в холодній воді.
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 17
    Після досягнення потрібної прозорості закидаємо його в киплячу воду.
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 18
    Варимо, прикривши кришкою (по часу, зазначеному на упаковці)
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 19
    Відварений рис повністю відкидаємо на сито.
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 20
    Додаємо вершкове масло.Розкладаємо за допомогою кільця на порції наш смачний гарнір (рис).
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • 21
    Прикрашаємо зеленню петрушки. Приємних гастрономічних вражень!
    Тушеная капуста с шампиньонами и рисом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок