Спаржа з голландським соусом

Вечеря

Спаржа з голландським соусом

Спаржа - цінний і смачний продукт не користується широкою популярністю в нашій країні. Це блюдо - класичний німецький рецепт білої спаржі під соусом, що не вимагає особливих навичок для приготування.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Спаржа
2 кілограми

Цукор
1 їдальня ложка

Сік лимона
за смаком

Сіль
за смаком

Масло вершкове
250 грам

Жовток яєчний
3 штуки

Вино біле столове сухе
4 столові ложки

Лимон
Штуки

Перець білий (мелений)
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Свіжу білу спаржу чистимо (як картоплю). Нижню частину втечі відрізаємо приблизно на 2 див. найніжніша частина спаржі - це верхівка. Нижня частина має більш одеревеневшую структуру. Тому важливо, щоб не зіпсувати враження від продукту, зрізати жорсткий кінчик.
    Спаржа с голландским соусом

  • 2
    У великій каструлі кип'ятимо воду, додаємо в неї сіль, цукор, сік лимона (інгредієнти 2-4). Кладемо пагони в киплячу воду і зменшуємо вогонь. Спаржа вариться 15-20 хв.
    Спаржа с голландским соусом

  • 3
    Масло розтоплюємо на сковороді.
    Спаржа с голландским соусом

  • 4
    Жовтки змішуємо з білим вином в металевому посуді. Ставимо на водяну баню і збиваємо міксером або віночком. Додаємо в отриману суміш розтоплене масло. Якщо воно ще гаряче, то ллємо його обережно, щоб не згорнувся жовток. Додаємо в отриманий соус сік половинки лимона, білий перець, цукор за смаком.
    Спаржа с голландским соусом

  • 5
    Зварену спаржу кладемо на тарілку, поливаємо голландським соусом. До страви подаємо варений молода картопля і скибочки шинки.
    Спаржа с голландским соусом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок