Курячі рулетики з грибами

Страви з м'яса

Курячі рулетики з грибами

По суті - це курячі відбивні, але у святковій подачі. Готування їх менш трудомістка в порівнянні з відбивними.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Печериці свіжі
300 грам

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Приправа для курки
за смаком

Рослинна олія
1 їдальня ложка

Філе куряче
1500 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Готуємо м'ясо, як на курячі відбивні.
    Куриные рулетики с грибами

  • 2
    Філе розрізаємо пластинами, як на відбивні.
    Куриные рулетики с грибами

  • 3
    Відбиваємо. Самі розумієте, бажано без "дірок" в м'ясі.
    Куриные рулетики с грибами

  • 4
    Готуємо начинку: подрібнюємо сирі печериці досить дрібно, можна блендером або м'ясорубкою, солимо перчимо, заправляємо.
    Куриные рулетики с грибами

  • 5
    Намазуємо грибами кожну м'ясну пластину.
    Куриные рулетики с грибами

  • 6
    Загортаємо рулетиком і першим підготовленим рулетиком розтираємо масло по всьому листу, де будуть викладені інші рулети.
    Куриные рулетики с грибами

  • 7
    І так далі: намазуємо, загортаємо, викладаємо на деко з рослинним маслом, причому обов'язково краєм вниз, щоб рулети не розгорталися.
    Куриные рулетики с грибами

  • 8
    Деко з підготовленими курячими рулетиками готовий для духовки. Можна накрити деко фольгою, можна підготувати кляр з одного яйця і однієї столової ложки борошна без гірки, і полити рулети зверху , щоб вони були більш соковитими.
    Куриные рулетики с грибами

  • 9
    Запікати при 180 град. 30 хвилин до готовності м'яса. Якщо вироби не накриті і не политі кляром, то в процесі запікання їх треба 2-3 рази полити соком, який утворюється на дні дека. А для цього рулети не повинні повністю закривати всі дно дека.
    Куриные рулетики с грибами

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок