Мариновані печериці

Закуски

Мариновані печериці

Смачна і легка закуска у вигляді маринованих грибочків завжди буде доречна до будь-якого столу. Пригощайтеся!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
1

Печериці свіжі
500 грам

Цибуля ріпчаста
1 штука

Оцет 9%
4 столові ложки

Соняшникова олія
1 їдальня ложка

Вода
30 мілілітрів

Сіль
1 чайна ложка

Цукор
Чайні ложки

Лавровий лист
3 штуки

Перець чорний горошком
за смаком

Гвоздика
2 штуки

Коріандр мелений
1 чайна ложка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Мариновані гриби-печериці стануть відмінною закускою. Готувати просто і швидко. Всі продукти є? Починаємо.
    Маринованные шампиньоны

  • 2
    Помийте печериці і за необхідності поріжте.
    Маринованные шампиньоны

  • 3
    Заливаємо розчином з води і 1 ст. л. оцту, залишаємо на 2 хв., воду виливаємо. Тим часом нагріваємо воду. Проварюємо 10 хвилин гриби-печериці.
    Маринованные шампиньоны

  • 4
    Поки грибочки-шампиньоныварятся ми починаємо робити маринад. Нам потрібні: вода, оцет, олію, сіль, цукор, перчик, гвоздичка і коріандр. Змішуємо все і трошки проварюємо.
    Маринованные шампиньоны

  • 5
    Цибуля режим півкільцями, заважаємо з розсолом, маринадом і грибочками-печерицями.
    Маринованные шампиньоны

  • 6
    Відправляємо грибочки в холодильник. За истеканиии 5 годин закуска готова.
    Маринованные шампиньоны

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок