Спаржева квасоля з соусом з помідорів

Страви з овочей

Спаржева квасоля з соусом з помідорів

Ця страва може бути гарніром до риби, м'яса, птиці, а може подаватися і як основна страва. Легке у спекотні дні, смачне, малокалорийное і при цьому дуже корисне.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Спаржева квасоля
500 грам

Помідор
3 штуки

Часник
1 зубчик

Оливкова олія
3 столових ложки

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Петрушка
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Молоду спаржеву квасолю потрібно відварити в підсоленій воді буквально 2 хвилини. Даємо стекти воді.
    Спаржевая фасоль с соусом из помидоров

  • 2
    Обрізаємо хвостики у квасолі з обох сторін. Помідори розрізаємо вздовж і натираємо на тертці, взявши помідор опуклою стороною в долоню.
    Спаржевая фасоль с соусом из помидоров

  • 3
    При цьому вся м'якоть помідора протреться через тертку, а шкірка залишиться. Її ми не використовуємо. Оливкова олія наливаємо на гарячу сковорідку, виливаємо на неї натерті помідори, солимо, перчимо.
    Спаржевая фасоль с соусом из помидоров

  • 4
    Даємо соусу закипіти, помішуємо, додаємо в соус, подрібнений часник і щіпку цукру. Засипаємо спаржеву квасолю і хвилини 3 смажимо на сильному вогні.
    Спаржевая фасоль с соусом из помидоров

  • 5
    Подаємо на блюді, притрусивши січеною зеленню.
    Спаржевая фасоль с соусом из помидоров

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок