Макарони під соусом з паприки

Вечеря, Другі страви

Макарони під соусом з паприки

Ситне і смачне блюдо на обід або вечерю у вигляді макаронів добре наситить організм і забезпечить його необхідними вітамінами. Макарони потрібно вибирати з твердих сортів.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Макарони "Трубочки"
500 грам

Соняшникова олія
100 мілілітрів

Яйце куряче
1 штука

Оцет 9%
1 чайна ложка

Гірчичний порошок
щіпка

Сіль
щіпка

Паприка
щіпка

Цукор
щіпка

Кріп
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для початку поставимо варитися макарони в киплячій воді.

  • 2
    Займемося приготуванням соусу. У чашці змішати яйце, сіль, цукор, гірчичний порошок, оцет і паприку. Все збити блендером і продовжувати збивати, акуратно вливаючи олію.
    Макароны под соусом из паприки

  • 3
    У кінцевому підсумку повинен вийде майонез з паприкою щільної консистенції. Паприка надає соусу цікавий трохи гострий смак і рожевий колір.
    Макароны под соусом из паприки

  • 4
    Соус викласти в окрему тарілку, він знадобиться нам в кінці.
    Макароны под соусом из паприки

  • 5
    Макарони підсмажити на соняшниковій олії зовсім небагато. Вони виходять хрусткими і більш смачними.
    Макароны под соусом из паприки

  • 6
    Запашні макарони викласти на тарілку, зверху покласти соус і покришити кріп. Приємного апетиту!
    Макароны под соусом из паприки

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок