Рецепт цієї манної каші з сиром відрізняється тим, що її нарізають на шматки і їдять з полуничним пюре, а можна і зі сметаною.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
2 Крупа манна 100 грам
|
Окріп 200 мілілітрів
|
Полуниця 200 грам
|
Цукор 200 грам
|
Масло вершкове 50 грам
|
Сир 150 грам
|
У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
Новий лист покупок
Покрокова інструкція:
1
Ретельно моєму полуницю, відриваємо хвостики і залишаємо шість ягідок. Інші пюрируем блендером і додаємо цукровий пісок.
2
Варимо густу манну кашу з цукром.
3
Вимикаємо, додаємо в неї сир і шматочок вершкового масла.
4
Розмішуємо. Заповнюємо підготовлені креманки рівно наполовину. Вставляємо за три ягідки суниці в креманку на манку. Заливаємо рештою кашею.
5
Залишаємо остигати і густіти приблизно на годину-півтора. Потім перевертаємо і нарізаємо скибками, поливаючи полуничним смузі! Приємного.