Полуничний десерт з манки

Десерти

Полуничний десерт з манки

Рецепт цієї манної каші з сиром відрізняється тим, що її нарізають на шматки і їдять з полуничним пюре, а можна і зі сметаною.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Крупа манна
100 грам

Окріп
200 мілілітрів

Полуниця
200 грам

Цукор
200 грам

Масло вершкове
50 грам

Сир
150 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Ретельно моєму полуницю, відриваємо хвостики і залишаємо шість ягідок. Інші пюрируем блендером і додаємо цукровий пісок.
    Клубничный десерт из манки

  • 2
    Варимо густу манну кашу з цукром.
    Клубничный десерт из манки

  • 3
    Вимикаємо, додаємо в неї сир і шматочок вершкового масла.
    Клубничный десерт из манки

  • 4
    Розмішуємо. Заповнюємо підготовлені креманки рівно наполовину. Вставляємо за три ягідки суниці в креманку на манку. Заливаємо рештою кашею.
    Клубничный десерт из манки

  • 5
    Залишаємо остигати і густіти приблизно на годину-півтора. Потім перевертаємо і нарізаємо скибками, поливаючи полуничним смузі! Приємного.
    Клубничный десерт из манки

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок