Сік з томатів на зиму

Консервація

Сік з томатів на зиму

Томатний сік ми часто додаємо в борщ та інші страви. Приготувати таку заготовку простіше простого.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Помідор
2 кілограми

Сіль
2 столових ложки

Цукор
1 їдальня ложка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для соку краще вибирати м'ясисті помідори, тоді і сік буде не такий водянистий. Моєму, зрізаємо плодоніжки і ріжемо на 4 частини.
    Сок из томатов на зиму

  • 2
    Якщо вдома є соковижималка, то можна помідори пропустити через неї. У першому варіанті сік вийде більш чистим, без насіння. Якщо ні, то допоможе блендер. Складаємо всі помідори в чашу і перемелюємо.
    Сок из томатов на зиму

  • 3
    Чим довше ви будете молоти, тим краще. Сік буде більш однорідним.
    Сок из томатов на зиму

  • 4
    Виливаємо сік в каструлю і на плиту. Як закипить, зменшуємо вогонь, додаємо сипучі і варимо ще 10 хвилин, щоб зайва вода випарувалася.
    Сок из томатов на зиму

  • 5
    Розливаємо по банках і закручуємо. Закутуємо їх до повного охолодження. А потім прибираємо до зими. Готово!
    Сок из томатов на зиму

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок