Домашній соус для м'ясних і рибних страв

Соуси

Домашній соус для м'ясних і рибних страв

Багато люблять перед приготуванням м'ясного або рибного блюда потримати його в соусі. В цьому випадку смак виходить пікантним. Ми пропонуємо спробувати замаринувати м'ясо або рибу і в нашому соусі.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
1

Майонез
3 столових ложки

Томатний соус
4 столові ложки

Часник
2 зубчики

Кріп
Пучка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    В зручну посуд вливаємо необхідну кількість томатного соусу. Його відсутність може цілком компенсувати і кетчуп.

  • 2
    Додаємо до соусу заявлена кількість майонезу. Жирність майонезу вибирайте на свій розсуд.
    Домашний соус для мясных и рыбных блюд

  • 3
    Потім потрібно зайнятися часником: почистити його і взяти 2-3 зубчики. Любить м'ясо погостріше, кількість часнику можна збільшити.
    Домашний соус для мясных и рыбных блюд

  • 4
    На наступному етапі додаємо порубаний кріп. Всі компоненти перемішуємо.
    Домашний соус для мясных и рыбных блюд

  • 5
    Соус для м'ясних і рибних страв. До речі, дана кількість продуктів розрахована приблизно на 200 - 300 грам м'яса або риби.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок