Гриби під "шубою"

Страви з овочей

Гриби під "шубою"

Гриби під "шубою" відмінна закуска для святкового застілля.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Печериці свіжі
400 грам

Сметана 20% жирності
200 грам

Сир твердий
100 грам

Борошно пшенична
30 грам

Сіль
щіпка

Перець чорний мелений
щіпка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Гриби замочити в холодній воді на 30 хвилин. Потім розрізати на великі шматки, викласти в сковороду або деко, як більш зручно. В духовці, попередньо розігрітій до 200 градусів, запікати 40 хвилин. Можна обсмажити гриби на сковороді, так буде швидше.
    Грибы под

  • 2
    Далі починаємо готувати "шубу" для грибів. Твердий сир нарізати тонкими пластинами або натерти на крупній тертці. До цього рецепту підійде будь-який сир, який швидко плавиться.
    Грибы под

  • 3
    У сметану додаємо 30 грам борошна, вимішуємо. Потім сметанную суміш змішуємо з частиною тертого сиру, знадобиться приблизно 2/3. Інший сир поки не чіпаємо.
    Грибы под

  • 4
    Пропечені виймаємо з духовки, солимо, перчимо, поливаємо сметанною сумішшю і посипаємо тертим сиром, що залишився.
    Грибы под

  • 5
    Трохи поперчити страву зверху, поставити сковороду або деко в духовку на 10 хвилин, поки сир не розплавиться.
    Грибы под

  • 6
    Гриби під "шубою" нарізати на 4-6 частин і подавати гарячими.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок