Рулетики заливні

Другі страви, Закуски

Залівние рулетікі


Для приготування заливних рулетиків нам знадобляться:



  • 650 г яловичини або шинки

  • 3 склянки м'ясного бульйону

  • 1,5 столових ложки желатину

  • 100 г консервованого зеленого горошку

  • 1 або 2 моркви

  • 3 солоних огірка

  • 70 г консервованого солодкого перцю

  • 2 яйця

  • 1/3 склянки майонезу

  • 1 столова ложка томатного соусу

  • зелень петрушки і сіль


Пісну яловичину відваріть цілим шматком до готовності, остудіть і наріжте тонкими довгими скибочками. Замість яловичини можна взяти звичайну шинку. Потім приготуйте начинку для рулетиків.


Отварную морква, солоні огірки, консервований перець дрібно наріжте, перемішайте з зеленим горошком.


Візьміть майонез, додайте до нього трохи томатного соусу і теж добре перемішайте. Залийте соусом.


На підготовлені скибочки м'яса або шинки покладіть готову начинку і загорніть їх рулетиками. Щоб вони не розгорталися, можете скріпити їх звичайними дерев'яними зубочистками.


Покладіть рулетики у форму, залийте наполовину желе (набряклий желатин розчиніть в гарячому м'ясному бульйоні), дайте охолонути. Зверху покладіть гуртки вареного яйця, гілочку зелені, знову залийте желе, охолодіть.


Окремо подайте майонез з подрібненими солоними огірочками і свіжою зеленню.


Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок