Заготівля для розсольнику на зиму

Консервація

Заготівля для розсольнику на зиму

З такою заготівлею заправляти суп буде легко і швидко. Головне - відварити м'ясний бульйон і додати її.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Огірок свіжий
4 кілограми

Помідор
1,5 кілограма

Цибуля ріпчаста
Кілограма

Морква
Кілограма

Крупа перлова
2 склянки

Соняшникова олія
1 склянка

Сіль
4 столові ложки

Оцет 9%
4 столові ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    За дві години до приготування заготовки слід замочити в холодній воді перлову крупу, за цей період вона вбере необхідну воду і набубнявіє. Якщо є кухонний комбайн або міксер з потрібними насадками для шинкування і нарізки, то нарізати все буде легко. Якщо ні, то огірки, помідори і цибулю нарізати кубиками. Моркву натерти на крупній тертці.
    Заготовка для рассольника на зиму

  • 2
    У глибоку каструлю влити олію і викласти всі інгредієнти одночасно, гарненько перемішати і тушкувати, помішуючи, 40 хвилин після закипання.
    Заготовка для рассольника на зиму

  • 3
    В середині гасіння додати сіль, а за п'ять хвилин до закінчення оцет.
    Заготовка для рассольника на зиму

  • 4
    Краще взяти невеликі банки для зберігання заготовки. В даному випадку - 500 грамові. Стерилізувати їх зручним для Вас способом, закрити, укутати до остигання. Зберігати можна в коморі.
    Заготовка для рассольника на зиму

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок