Бутерброд з тунцем, селерою, кропом і червоною цибулею

Закуски

Бутерброд з тунцом, сельдереем, кропом і червоним луком


Такий бутерброд добре приготувати на сніданок або перекус, взяти з собою на роботу або на пікнік. Пасту для бутерброда необхідно зберігати в холодильнику, так як відразу можете не з'їсти. Компоненти такого бутерброда дуже корисні. Риба тунець-джерело цінних мікроелементів, таких як калій, кальцій, фосфор, сірка, йод, залізо та багатьох інших.


У цій рибі багато вітамінів групи В, вітаміну А, ін А за вмістом білка тунець стоїть у перших рядах в порівнянні з іншими сортами риби.


Інгредієнти до рецепту:



  • 280 г тунця

  • ? цибулини червоною

  • 2 столових ложки кропу

  • 3 столових ложки селери

  • ? склянки майонезу

  • 1 ст. ложка майонезу

  • ? ч.л. солі

  • ? ч.л. перцю чорного меленого

  • ? ч.л. гірчиці

  • ? ч.л. лимонної цедри

  • листовий салат


Готуємо бутерброди з тунцем


Бутерброд з тунцом, сельдереем, кропом і червоною цибулею-Крок 1


Беремо баночку консервованого тунця, відкриваємо, зливаємо рідину. М'якоть риби поміщаємо в миску, розчавлює виделкою на дрібні шматочки.


Червона цибуля очищаємо, нарізаємо тонкими шматочками, як можна дрібніше.


Кріп промиваємо добре, просушуємо, подрібнюємо ножем.


Селера трьом на тертці. Можна і на середній тертці потерти селера, і на крупній, за бажанням.


Змішуємо разом рибу, цибулю, кріп, селера. Додаємо в масу майонез, сіль, перець, гірчицю, цедру, все ще раз добре перемішуємо. У нас вийшла паста для намазування бутерброда.


Беремо будь-яку несолодке булочку (зернову), багет або батон, можна хліб. Булочку розрізаємо на 2 половинки. Одну половину намазуємо майонезом, кладемо зверху лист салату, на нього намазуємо шар нашої пасти, зверху можна ще листочок салату і потім накладаємо верхню частину булки. Бутерброди готові, смачного


Бутерброд з тунцом, сельдереем, кропом і червоною цибулею-Крок 2


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок