Класичний борщ

Перші страви

Класичний борщ

Кожна господиня, звичайно, має свій фірмовий рецепт приготування борщу. Існують варіації страви з грибами, квасолею і навіть з чорносливом. Тут представлений його класичний рецепт м'ясної з овочами.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
5

Яловичина на кості
Кілограма

Картопля
Кілограма

Цибуля ріпчаста
2 головки

Часник
2 зубчики

Вода
2,5 літра

Зелень
1 пучок

Буряк
Кілограма

Морква
Кілограма

Сіль
за смаком

Спеції
за смаком

Капуста білоголова
200 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    У каструлі приховайте яловичину на кістці водою. З кісткою покладіть варитися головку цибулі і моркву.
    Классический борщ

  • 2
    Після півгодинної варіння витягніть кістку і овочі (їх викинути, кость відкласти остигати), бульйон процідіть.

  • 3
    Підсмажте цибулю, моркву і буряк (при бажанні додати копченої ковбаси, сало, сосиски - буде відповідний смак).
    Классический борщ

  • 4
    У бульйон скиньте засмажені овочі, покришіть картопля, пошинкуйте капусту.

  • 5
    Зніміть м'ясо з кістки, киньте все в каструлю.

  • 6
    Всі інгредієнти у нас вже готові, тому потрібно дочекатися лише приготування картоплі.
    Классический борщ

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок