Сільський суп

Перші страви

Сільський суп

Незвичайний суп - блюдо української кухні схоже на бозбаш. У складі цього супу присутні гриби та бобові.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
12

Квасоля червона
100 грам

Картопля
3 штуки

Свинні ребра
300 грам

Фарш м'ясний
300 грам

Печериці свіжі
300 грам

Томатна паста
2 столових ложки

Цибуля ріпчаста
2 штуки

Сіль
за смаком

Суміш перців
щіпка

Часник
2 зубчики

Хмелі-сунелі
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для приготування супу необхідно зварити бульйон на свинячих кістках, можна використовувати яловичину. Разом з бульйоном в тій же ємності відварити до готовності квасолю. Краще використовувати червоні великі зерна. Очистити картоплю і нарізати його невеликими скибочками. Кинути в каструлю з бульйоном і квасолею. Поки вариться картопля приготувати грибну піджарку. В оригінальному рецепті використовують лісові гриби, я їх замінила печерицями. Можна робити піджарку з сушених грибів, попередньо розмочивши їх. Тоді суп буде приємно пахнути сушеними грибами. Нарізати гриби невеликими скибочками і обсмажити їх на рослинній олії разом з цибулею.
    Сельский суп

  • 2
    Коли гриби будуть готові, влити в сковороду томатний сік або суміш води і томатної пасти, ще трошки пасерувати піджарку. Повинна вийти маса червоного кольору, схожа на зажарку для борщу.
    Сельский суп

  • 3
    Для приготування кульок змішати подрібнений цибулю з сіллю і спеціями і додати в нього свино-яловичий фарш, сформувати з суміші фрикадельки.
    Сельский суп

  • 4
    У каструлю з бульйоном і овочами покласти м'ясні кульки з фаршу. Коли кульки будуть готові (їх необхідно варити близько десяти хвилин), а картопля буде легко ламатися при натисканні на нього ложкою, помістити в каструлю пасеровку з грибів і пару лаврових листочків. Проварити суп ще 3-5 хвилин, посолити і додати приправи «хмелі-сунелі», куркуму і суміш перців. Розчавити пару зубків часнику і кинути їх у суп.
    Сельский суп

  • 5
    Суп виходить дуже густим і наваристим, пряний аромат розноситься по всьому будинку. Перед подачею покласти в суп трохи сметани. Подавати з коржиками.
    Сельский суп

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок