Фаршировані вафельні трубочки

Закуски

Фаршировані вафельні трубочки

Вафельні трубочки - це відмінна закуска. Можна начинити та іншими складовими, але в цьому рецепті трубочки з сардиной і рисом.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Вафельні трубочки
10 штук

Сардини (рибні консерви)
1 банку

Рис
Склянки

Цибуля ріпчаста
1 головка

Яйце куряче
3 штуки

Сіль
щіпка

Перець чорний мелений
щіпка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Беремо консерви сардини і по-можливості відокремлюємо кісточки від м'яса. Якщо залишиться трохи кісток це не страшно, вони м'які і все-одно розімнутися. Виделкою добре розминаємо шматочки сардини до отримання однорідної маси.
    Фаршированные вафельные трубочки

  • 2
    Круглий рис відварити до готовності. Остудити.
    Фаршированные вафельные трубочки

  • 3
    Ріпчасту цибулю дрібно нарізати.
    Фаршированные вафельные трубочки

  • 4
    Змішати сардину, цибулю і рис, добре перемішати. За смаком посолити, поперчити.
    Фаршированные вафельные трубочки

  • 5
    Вафельні трубочки начиняємо отриманою начинкою.
    Фаршированные вафельные трубочки

  • 6
    Яйця добре збити віночком або вилкою. Злегка посолити. Трубочки занурити в яйце і обсмажити з трьох сторін до отримання скоринки. Приємного апетиту.
    Фаршированные вафельные трубочки

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок