Салат з печінкою, помідорами та листям салату

Салати

Салат з печінкою, помідорами та листям салату

Чудовий літній салат підійде як для буденного обіду, так і для святкового столу. Завдяки чудовому поєднанню продуктів, салат є ситним, але в теж час легким.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
5

Печінка куряча
400 грам

Помідор
500 грам

Листя салату
12 штук

Болгарський перець
2 штуки

Оцет 9%
1 їдальня ложка

Цукор
Столових ложки

Рослинна олія
50 мілілітрів

Часник
2 зубчики

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Курячу печінку миємо й ріжемо на невеликі шматочки.
    Салат с печенью, помидорами и листьями салата

  • 2
    Смажимо на олії близько 10 хвилин.
    Салат с печенью, помидорами и листьями салата

  • 3
    Готуємо заправку. Для цього необхідно з'єднати наступні інгредієнти: 2 зубчики часнику, пропущені через прес 1 ст. л. оцту 9 %, 0,5 ст. л. цукру сіль перець мелений рослинна олія 50 грамів.

  • 4
    Помідори і перець нарізаємо будь-якими формами.
    Салат с печенью, помидорами и листьями салата

  • 5
    На блюдо викладаємо порвані листя салату, Потім на листя салату помідори і болгарський перець, поливаємо частиною заправки.
    Салат с печенью, помидорами и листьями салата

  • 6
    Далі викладаємо обсмажену печінку і поливаємо іншою частиною заправки. Злегка перемішайте і салат готовий.
    Салат с печенью, помидорами и листьями салата

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок