Суп-пюре з овочів

Супи

Суп-пюре з овочів

Такий легкий суп добре підходить для літа, адже всі овочі зараз доступні. Приємно також те, що готується ця страва дуже швидко.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Вода
1 літр

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Капуста білоголова
200 грам

Помідор
5 штук

Часник
4 зубчики

Мускатний горіх
Чайні ложки

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Кабачок
2 штуки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Моркву чистимо, ріжемо на великі шматки. Очищену цибулю ріжемо на чотири частини.
    Суп-пюре из овощей

  • 2
    Нарізаємо капусту (можна крупно).
    Суп-пюре из овощей

  • 3
    Готуємо для супу кабачок.
    Суп-пюре из овощей

  • 4
    Помідори розрізаємо на чотири частини, часник очищаємо.
    Суп-пюре из овощей

  • 5
    Після того, як вода закипить, додаємо в неї моркву і цибулю. Через п'ять хвилин додаємо капусту і кабачок. Чекаємо ще хвилин п'ять. Тепер можна поміщати в каструлю помідори з часником. Солимо, перчимо, кладемо мускатний горіх і варимо ще 5 хвилин.
    Суп-пюре из овощей

  • 6
    Перебиваємо міксером зварений суп. Дієтичний і дуже корисний супчик готовий! Приємного апетиту!
    Суп-пюре из овощей

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок