Яйця-пашот в харчовій плівці

Сніданок

Яйця-пашот в харчовій плівці

Яйця-пашот не прийнято готувати в нашій країні, а зовсім даремно! Вони виходять пухкими і ніжними на смак, завдяки тому, що піддаються термічній обробці зі всіх сторін!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
1

Яйце куряче
2 штуки

Сіль
щіпка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для цього невигадливого ранкового рецепту Вам знадобиться всього нічого: пару яєць і харчова плівка.
    Яйца-пашот в пищевой пленке

  • 2
    Відрізаємо шматок харчової плівки і опускаємо його в чашку, щоб всередину його розбити 1 яйце.
    Яйца-пашот в пищевой пленке

  • 3
    Потім це яйце, солимо і збираємо плівку так, щоб утворився невеликий мішечок без отворів, інакше яйце витече в окропі. Ставимо на вогонь каструлю або сотейник з водою і чекаємо закипання.
    Яйца-пашот в пищевой пленке

  • 4
    Поміщаємо в киплячу воду мішечки з яйцями і варимо близько 3-4 хвилин. Можна також зварити і перепелині яйця, тільки бажано в мішечок ставити по 2 відразу, так як вони маленькі.
    Яйца-пашот в пищевой пленке

  • 5
    Виймаємо мішечки з води і зрізаємо зав'язки.
    Яйца-пашот в пищевой пленке

  • 6
    Перевертаємо на тарілку і знімаємо плівку. Вуаля! Приємного!
    Яйца-пашот в пищевой пленке

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок