Скумбрія маринована в томаті

Страви з риби

Скумбрія маринована в томаті

Свіжа скумбрія маринується особливим чином, застосовується томатний сік для маринаду. Риба виходить смачною. Спробувавши один раз таку рибку, цей метод маринування може стати улюбленим.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Скумбрія
500 грам

Цукор
1 їдальня ложка

Сіль
1 їдальня ложка

Томатна паста
1 їдальня ложка

Перець червоний гострий мелений
1 чайна ложка

Перець чорний мелений
1 чайна ложка

Оцет 9%
100 мілілітрів

Рослинна олія
100 мілілітрів

Цибуля ріпчаста
1 головка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Смачну мариновану скумбрію можна поставити на будь-стіл, у тому числі і святковий. Починаємо чаклувати над маринадом. Нам потрібно змішати інгредієнти, які перераховані вище, потім поставити суміш на вогонь і довести до кипіння, потім відразу вимкнути вогонь. Потрібно почекати, коли вона охолоне і тільки потім використовувати за призначенням.
    Скумбрия маринованная в томате

  • 2
    Скумбрію необхідно використовувати свіжоморожену.
    Скумбрия маринованная в томате

  • 3
    Для початку робіт рибу розморожують, потім миють, чистять, розбирають на філе, ріжуть на невеликі шматочки.
    Скумбрия маринованная в томате

  • 4
    Я повністю вибираю кістки, у мене залишається практично повністю чисте філе.
    Скумбрия маринованная в томате

  • 5
    Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями. Краще, щоб кільця були досить тонкі. Так красивіше і смачніше буде.
    Скумбрия маринованная в томате

  • 6
    Вкладаємо в ємність шар шматочків скумбрії і шар цибулі, і так, поки не закінчаться інгредієнти. Потім зверху заливаємо це все маринадом.
    Скумбрия маринованная в томате

  • 7
    Прибираємо в холодильник. Проходять добу і скумбрія повністю готова!
    Скумбрия маринованная в томате

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок