Бефстроганов по-простому

Страви з м'яса

Бефстроганов по-простому

Бефстроганов, смак, знайомий всім з дитинства. Якщо задумалися, що швидко виготовити з шматка яловичини, це саме воно.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Вирізка яловичини
800 грам

Цибуля ріпчаста
Штуки

Огірки консервовані
2 штуки

Сметана 15% жирності
200 мілілітрів

Мед
1 чайна ложка

Гірчиця
1 чайна ложка

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
щіпка

Борошно пшенична
2 столових ложки

Масло вершкове
1 їдальня ложка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Про історію виникнення цієї страви є безліч історичних припущень, одне з них, що кухарю графа Строганова, потрібно було нагодувати велику кількість людей дуже швидко. Так ось. Ключове слово тут "швидко".
    Бефстроганов по-простому

  • 2
    Філейну частину яловичини режим тонко поперек волокн (у мене було з кісточкою, теж не страшно, вона пішла на бульйон). Природно, чим молодше і свіже м'ясо, тим краще вдасться блюдо.

  • 3
    Посипаємо нарізане м'ясо борошном. Поки не солимо!
    Бефстроганов по-простому

  • 4
    На сковорідку з розтопленим вершковим олією викладаємо м'ясо, дрібно нарізану цибулю. Швидко обсмажуємо на середньо-сильному вогні, солимо, перчимо.

  • 5
    В казанку або каструлі розводимо сметану, мед, гірчицю, мариновані або солоні огірочки дрібними кубиками (можна на крупній тертці). Зелень за бажанням.
    Бефстроганов по-простому

  • 6
    Закидаємо туди м'ясо, закриваємо кришкою. П'ять хвилин покипить і готово! Гарнір підходить будь, от і страви на швидку руку.
    Бефстроганов по-простому

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок