Гуляш з курки з болгарським перцем

Супи

Гуляш з курки з болгарським перцем

Цей густий і ситний суп - страва угорської кухні. А щоб зробити його дієтичним, рекомендую приготувати з куркою.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

М'ясо куряче
500 грам

Перець болгарський (червоний)
400 грам

Цибуля ріпчаста
1 головка

Паприка
за смаком

Томатна паста
1 їдальня ложка

Бульйон овочевий
400 мілілітрів

Зелень
1 пучок

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Куряче м'ясо (філейна частина або стегна) нарізати невеликими шматочками.
    Гуляш из курицы с болгарским перцем

  • 2
    Болгарський перець нарізати соломкою (перед цим, природно, відрізати хвостик і вийняти серединку).
    Гуляш из курицы с болгарским перцем

  • 3
    Цибулю теж нарізати - можна соломкою, можна півкільцями. Часник теж подрібнити.
    Гуляш из курицы с болгарским перцем

  • 4
    На сильному вогні обсмажити куряче м'ясо до легкого золотистого рум'янцю і вийняти в окрему миску.
    Гуляш из курицы с болгарским перцем

  • 5
    На маслі, в якому обсмажили курку, обсмажити і овочі - 3-4 хвилини. Після цього додати до овочів та м'ясо. Посолити, поперчити, додати паприку.
    Гуляш из курицы с болгарским перцем

  • 6
    Томатну пасту, залити овочевим бульйоном і розмішати, щоб вона розчинилася. Залити бульйоном м'ясо і овочі.
    Гуляш из курицы с болгарским перцем

  • 7
    Посипати зеленню, накрити кришкою і залишити хвилин на 15 на слабкому вогні. Приємного апетиту і гарних вражень від рецепту!
    Гуляш из курицы с болгарским перцем

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок