Куряча грудка в гірчичному соусі

Вечеря, Страви з м'яса

Куряча грудка в гірчичному соусі

Цей рецепт простого і швидкого у приготуванні страви. Гірчиця містить всі компоненти, необхідні для маринування будь-якого м'яса. Досить 2-х годин маринування і куряче біле м'ясо змінить смак.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Грудка куряча
1 штука

Рослинна олія
3 столових ложки

Сіль
Чайні ложки

Борошно пшенична
3 столових ложки

Приправа для курки
1 чайна ложка

Вода
Склянки

Часник
1 зубчик

Гірчиця
3 столових ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Виріжемо шматок білого м'яса з курячої грудки. Смак цього м'яса не подобається багатьом людям. Воно занадто пісне і сухе. Так вже влаштувала мати-природа, що біле куряче м'ясо - це найцінніша частина в курячої тушки. Американці, у свій час, засипали Росію стегенцями, а біле м'ясо, з'їдали самі. Смак білого курячого м'яса можна поліпшити маринуванням.
    Куриная грудка в горчичном соусе

  • 2
    Наріжемо курячу грудку на шматочки. Помістимо м'ясо в глибоку тарілку.
    Куриная грудка в горчичном соусе

  • 3
    Візьмемо 4 столових ложки звичайної гірчиці і додамо в неї сіль і півсклянки води. Перемішаємо гірчицю і заллємо шматочки білого м'яса.
    Куриная грудка в горчичном соусе

  • 4
    Через дві години курятина вбере в себе гірчичний маринад і готова до обжарке. Якщо дозволяє час, шматочки курки в гірчиці можна прибрати в холодильник на ніч. Готову страву буде смачніше.
    Куриная грудка в горчичном соусе

  • 5
    Візьмемо трохи борошна, додамо в неї сіль і приправу для курки. Перемішати борошно і обваляем в ній всі шматочки маринованого білого курячого м'яса.
    Куриная грудка в горчичном соусе

  • 6
    Наллємо на сковорідку кілька столових ложок рослинного масла і поставимо її на розігрів. Коли олія нагріється, акуратно розмістимо на сковороді всі шматочки курятини. Вона обсмажується дуже швидко. Всі шматочки необхідно повернути, щоб обсмажити з двох сторін. Потім сковорідка знімається з вогню, тк шматочки курки вбирають в себе масло. Їх можна посипати розчавленим часником.
    Куриная грудка в горчичном соусе

  • 7
    Куряча грудка в гірчичному соусі готова. Її можна подати зі свіжими овочами, посипати нарізаним кропом. Гірчичний маринад і швидка обжарка зробили свою справу. Сухе дієтичне м'ясо з курячої грудки - не дізнатися на смак. Воно стало соковитим і тане в роті.
    Куриная грудка в горчичном соусе

  • 8
    Така курка чудово поєднується з відварним рисом або картоплею. Гірчицю я роблю завжди сам, на капустяному або огірковому розсолі. Коли вона починає втрачати фортеця, я використовую її як чудовий маринад.
    Куриная грудка в горчичном соусе

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок