Камбала запечена з овочами і грибами

Страви з риби

Камбала запечена з овочами і грибами

Камбалу не тільки можна смажити, але і запікати в духовці з овочами і грибами, виходить смачно і незвично.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Камбала
1 кілограм

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Печериці свіжі
150 грам

Вода
1 склянка

Вода негазована
1 склянка

Сіль
за смаком

Сметана 25% жирності
5 столових ложок

Борошно пшенична
1 їдальня ложка

Зелень
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    З розмороженої камбали знімаємо шкіру, так як вона надаємо неприємний запах і гіркота. На сковороді смажимо і перекладаємо в ємність для запікання.

  • 2
    Моркву натираємо на терці, цибулю шаткуємо дрібними кубиками, все пасеруємо на рослинній олії до готовності.
    Камбала запеченная с овощами и грибами

  • 3
    Викладаємо поверх риби.
    Камбала запеченная с овощами и грибами

  • 4
    Потім обсмажуємо гриби і рівномірно викладаємо зверху.
    Камбала запеченная с овощами и грибами

  • 5
    Робимо підливу з допомогою готової суміші для риби, або приготовану самостійно. Для цього знадобиться: на 1 склянку води 5 ложок сметани, борошно 1 ст. л., сіль, зелень сушена або приправа. Розмішуємо і заливаємо рибу. Зверху посипаємо сиром.
    Камбала запеченная с овощами и грибами

  • 6
    Готову рибу подаємо з рисом.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок