Восьминіг по-галісійскі

Страви з риби

Восьминіг по-галісійскі

Іспанське блюдо родом з Галичини. Смачний і ніжний восьминіг, таке блюдо традиційно готують не тільки в Галісії, але і в інших регіонах Іспанії.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Восьминіг
1 кілограм

Картопля в мундирі
200 грам

Паприка
1 чайна ложка

Оливкова олія
за смаком

Сіль
за смаком

Лимон
за смаком

Квасоля зелена стручкова
200 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Картопля варимо в мундирі, восьминога відварюємо в скороварці 6-7 хвилин, при варінні восьминіг зменшився в розмірах.
    Осьминог по-галисийски

  • 2
    Ріжемо восьминога на дрібні шматочки разом з тільцем.
    Осьминог по-галисийски

  • 3
    Картопля також ріжемо, але на великі кубики.
    Осьминог по-галисийски

  • 4
    Змішуємо картоплю з восьминогом, додаємо чайну ложку паприки.
    Осьминог по-галисийски

  • 5
    Додаємо масло, заправляємо олією щедро, і, бажано Virgen Extra. Добре поливаємо лимонним соком і солимо.
    Осьминог по-галисийски

  • 6
    Все ретельно перемішати і перед подачею підігріваємо в мікрохвильовці. Квасолю заздалегідь відварюємо 5 хвилин і подаємо з восьминогом. Приємного апетиту!
    Осьминог по-галисийски

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок