Пряний буряк

Страви з овочей

Пряний буряк

Дітей не завжди легко нагодувати "корисною" овочевий їжею. Діти вибирають смачну. Ця закуска відповідає обом критеріям - і смачна і корисна.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
20

Буряк
1 кілограм

Соус соєвий
1 їдальня ложка

Сметана 25% жирності
2 столових ложки

Волоські горіхи
3 столових ложки

Сіль
2 чайних ложки

Перець червоний (мелений)
Чайних ложки

Перець чорний мелений
Чайних ложки

Перець білий (мелений)
Чайних ложки

Імбир
за смаком

Базилік сушений
за смаком

Коріандр
за смаком

Часник
15 зубчиків

Соєва олія
Склянки

Мед
Склянки

Кмин
Чайних ложки

Куркума
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Буряк треба відварити заздалегідь, щоб дати їй охолонути. Очистити від шкірки і подрібнити (м'ясорубкою, терткою, блендером) разом з часником.
    Пряный буряк

  • 2
    Залити соєвим маслом, соєвим соусом, додати сіль, цукор, яблучний оцет, суміш мелених перців. Інші прянощі поступово додавати за смаком.
    Пряный буряк

  • 3
    Коли смак закуски з прянощами стане "пальчики оближеш", додати сметану і мелені волоські горіхи. Гарненько розмішати і дозволити "настоятися", щоб смаки безлічі інгредієнтів стали єдиним смаком. Ця закуска добре зберігається і з часом маринується. Перед подачею можна прикрасити як закуску до основних страв . Можна робити бутерброди. Діти мої воліють пряний буряк навіть кетчупу:), не кажучи вже про овочевих супах, цвітній капусті в клярі, морквяним оладкам і іншим овочевим вишукувань. Можна використовувати як інгредієнт в оселедець під шубою або борщ.
    Пряный буряк

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок