Запечений фарширований тунець

Страви з риби

Запечений фарширований тунець

Тунець займає одне з перших місць серед інших рибних делікатесів за вмістом білка. Саме тому це блюдо оцінять спортсмени, ретельно стежать за своїм раціоном.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Цибуля ріпчаста
1 штука

Риба тунець
1 кілограм

Зелень
1 пучок

Сіль
за смаком

Часник
2 зубчики

Перець чорний мелений
за смаком

Сік лимона
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Вважається, що тунець здатний накопичувати в собі ртуть, але це стосується тільки великих особин. А великий тунець - це п'ятиметрова туша. Тому сміливо беремо невелику особина, приблизно 1.3 кг. Луски дуже мало, тому чистити тунця - одне задоволення. Ретельно видаляємо нутрощі, зябра, голову залишаємо для естетики і утримання начинки.
    Запеченный фаршированный тунец

  • 2
    Для начинки шаткуємо цибулю, зелень (що опиниться під рукою - кріп, петрушка, кінза) і пару зубчиків часнику. Начинку солимо, перчимо.
    Запеченный фаршированный тунец

  • 3
    Фаршируємо тунця отриманою сумішшю, пакуємо в фольгу, попередньо рясно полив лимонним соком.
    Запеченный фаршированный тунец

  • 4
    Духовка, 200 гр, 35-40 хвилин. Тунець готовий. Ароматне, в міру жирне, щільне по структурі м'ясо доставить Вам справжнє задоволення!
    Запеченный фаршированный тунец

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок