Листкові рогалики "Душенька"

Випічка

Листкові рогалики "Душенька"

Рогалики "Душенька" настільки смачні, що стрибають в рот самі, як гарячі пиріжки!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Тісто листкове
500 грам

Повидло яблучне
200 грам

Яйце куряче
1 штука

Цукор
50 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Беремо листкове тісто з будь-якого магазину чи супермаркету і просто повидло, яке ви хочете зробити начинкою для рогаликів.
    Слоеные рогалики

  • 2
    Тісто розморожуємо і ділимо на вагомі кулі, щоб потім з даних куль зробити кола за допомогою качалки. Круги повинні бути приблизно середні, щоб рогалики були не маленькі і не величезні. Коло ріжемо на 8 частин, як пиріг. На кожен широкий кінець викладаємо пару ложечок або одну ложку начинки. До речі, якщо повидла немає - беріть сміливо варення і проваривайте його з ложкою борошна. Воно загусне і стане бездоганним для рогаликів. Наклавши начинку, скручуємо краю і закатуємо рогалик рулетом.
    Слоеные рогалики

  • 3
    Ставимо на змащену папірець і в духовку, приблизно на 20 хв. Температура невелика - 180 градусів! Через 10 хвилин змащуємо рогалики збитим яєчком. І знову в духовку.
    Слоеные рогалики

  • 4
    Потім можна посипати їх присипкою або пудрою при подачі, але і так вони нереально смачні!
    Слоеные рогалики

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок