Мариновані помідори часточками

Закуски

Мариновані помідори часточками

Цей рецепт настільки простий... Але наскільки смачними виходять помідори! Цей рецепт прижився в нашій родині вже давно, а помідори з полиць змітаються. Головна перевага - вони без оцту!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Цукор
6 столових ложок

Сіль
2,5 столових ложки

Вода
2,5 літра

Помідор
2,5 кілограма

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для цього рецепта підійдуть помідори невеликого розміру - стиглі і щільні, тверді.
    Маринованные помидоры дольками

  • 2
    Їх потрібно промити в холодній воді, розрізати навпіл і укласти в банки зрізом вниз.
    Маринованные помидоры дольками

  • 3
    Маринад готується дуже просто: у воду додати сіль і цукор, закип'ятити. Киплячим маринадом залити помідори. Накрити їх металевими кришками і стерилізувати 5 хвилин.
    Маринованные помидоры дольками

  • 4
    Закатати банки ключем, перевернути їх догори дном і укутати теплою ковдрою, наприклад. Зберігати помідори в прохолодному місці. Помідори виходять дуже смачними, незважаючи на те, що ніяких спецій у них не додається. Натуральний ніжний смак помідорів до картопляного пюре взимку - то, що потрібно!
    Маринованные помидоры дольками

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок