Щі з свіжої капусти

Перші страви

Щі з свіжої капусти

Напевно, меню жодної хорошої господині не обходиться без рецепта щів. Ось як я готую цю страву.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Бульйон
за смаком

Картопля
4 штуки

Цибуля ріпчаста
1 штука

Морква
1 штука

Сіль
за смаком

Приправи
за смаком

Оцет 9%
1 їдальня ложка

Капуста білоголова
Кілограма

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Найперше, що необхідно, наваристий бульйон. Його можна зробити на свинини або курки. Тільки, головне, не розводьте готовий бульйон водою, від цього пропаде весь його аромат.
    Щи из свежей капусты

  • 2
    Цибулю з морквою страхуються.
    Щи из свежей капусты

  • 3
    Картоплю нарізати невеликими кубиками і засипається в киплячий бульйон.
    Щи из свежей капусты

  • 4
    Капуста шинкуется і так само відправляється в бульйон.
    Щи из свежей капусты

  • 5
    Коли картопля і капуста будуть майже м'якими, викласти в каструлю спассированные цибулю і моркву.

  • 6
    Посолити, додати кілька листочків лаврушки, кілька горошків перцю. Я ще люблю, коли щі мають невелику кислинку, їдальня ложечка оцту додасть її вашим щам.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок