Персиковий джем

Консервація

Персиковий джем

Чарівний аромат літа розноситься по кухні взимку, коли Ви відкриваєте баночку персикового джему.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Персик
2 кілограми

Цукор
800 грам

Лимонна кислота
щіпка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Готується персиковий джем легко і просто. Він - просто ідеальний прошарок для всіляких десертів і тортів, тим більше, навіть у простому бутерброді, джем - надзвичайно смачний.Персики промиваємо у воді ретельно, щоб змити весь верхній шорсткий шар!
    Персиковый джем

  • 2
    Нарізаємо їх в казан шматочками в довільній формі. Ставимо казан на вогонь, засипаємо персики цукром і чекаємо, поки виділиться сік і почне кипіти.
    Персиковый джем

  • 3
    Тримаємо на вогні приблизно 5 хвилин з того моменту, як вони закиплять і вимикаємо. Повністю охолодити і знову ставимо на вогонь на 5-10 хвилин. Робимо так три рази, а на третій закатуємо.
    Персиковый джем

  • 4
    Але, в перервах закачування дозволяємо собі з'їсти бутерброд з маслом і джемом! Приємного!
    Персиковый джем

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок