Торт "Фруктовий рай"

Десерти

Торт "Фруктовий рай"

Торт Фруктовий рай смачний і дуже легкий. Торт припаде до душі всім. Мінімальна кількість тіста і багато фруктів.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Масло вершкове
150 грам

Борошно пшенична
2 склянки

Вода
1 склянка

Сіль
на кінчику ножа

Цукор
400 грам

Крохмаль картопляний
4 столові ложки

Білок яєчний
2 штуки

Яйце куряче
4 штуки

Лимон
1 штука

Апельсин
2 штуки

Ківі
2 штуки

Желе для торта
100 грам

Молоко 3,2% жирності
800 мілілітрів

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для приготування заварного тіста необхідно поставити на вогонь 1 склянку води з 150 грамами масла і сіллю. Після закипання швидко всипати 2 склянки борошна і ретельно перемішати. Дати тісту охолонути. Після охолодження вводити в заварне тісто по одному яйцю.
    Торт

  • 2
    Що б спекти коржі необхідно накреслити на пекарської папері трафарет. Тісто помістити в кондитерський мішок і видавити його з приготовленого трафаретом. Після цього випікати в розігрітій духовці 15-20 хвилин.
    Торт

  • 3
    Таких коржів необхідно спекти 5 шт.
    Торт

  • 4
    Для приготування крему потрібно в 800 мл молока розчинити 4столовых ложки крохмалю, 160 грам цукру і цедру 1 лимона, обрізану спіраллю. Лимон додасть крему легкий цитрусовий аромат. Суміш поставити на вогонь. Загустілий крем зняти з вогню і вийняти цедру .

  • 5
    Фрукти необхідно розрізати на кубики, розмір яких повинен бути схожим з розміром вічок коржа. Розкладаємо апельсин та ківі в комірки в шаховому порядку. Фрукти можуть бути різними( за бажанням). Після цього заливаємо корж заварним кремом. Так само робимо з усіма коржами.

  • 6
    Готуємо сироп. 240 грам цукру і 6 ст. л води довести до кипіння. Готовність сиропу визначається так: крапнути краплю сиропу в холодну воду, якщо збирається в краплі, сироп готовий. Уб'ю повертаємося до взбиванню білків і вливаємо в них тільки що знятий із вогню сироп. Безе потрібно безперервно збивати 7 хвилин. Крем стане густим і буде підніматися над ємністю в якій збивається.
    Торт

  • 7
    Для прикраси торта нарізаємо фрукти і викладаємо їх на змащений безе верхній корж так як підказує фантазія. Боки торта прикрашаємо фігурно мокрим безе кондитерським шприцом. Мокре безе дуже пластично і піддатливою. Фрукти залити желе. Приємного апетиту.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок