Плацинда з гарбузом

Випічка

Плацинда з гарбузом

У цієї страви є маса варіантів, але в нашій місцевості його готують саме так. Виходить дуже смачний пиріг.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Вода
1 склянка

Борошно пшенична
4 склянки

Яйце куряче
1 штука

Сіль
1 чайна ложка

Цукор
1 чайна ложка

Гарбуз
700 грам

Жир свинячий (смалець)
2 столових ложки

Масло вершкове
2 столових ложки

Рослинна олія
2 столових ложки

Цукор
1 склянка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    У миску необхідно розбити одне яйце, збити його і додати туди теплу воду. Додати сіль і цукор (1ч.л.)
    Плацинда с тыквой

  • 2
    Додати поступово борошно. А потім замісити тісто. Воно повинно бути дуже туге.
    Плацинда с тыквой

  • 3
    Поділяємо тісто на кілька частин - коржів.
    Плацинда с тыквой

  • 4
    Розкачуємо кожну корж в дуже тонкий пласт, не більше 2 -4 мм. Тісто має бути дуже тонка. Щоб у вас це вийшло, можна розкачати трохи тісто, покласти його на газету і дати йому підсохнути, а потім знову почати розгортати.
    Плацинда с тыквой

  • 5
    Смалець і два види масла розтоплюємо на водяній бані, цим складом потім буде змазуватися коржі.
    Плацинда с тыквой

  • 6
    Гарбуз необхідно натерти на крупній тертці. Викладаємо її на змащений корж, зверху посипаємо цукром. Зверху гарбуз накривається ще одним змазаним коржем і закручується.
    Плацинда с тыквой

  • 7
    Кожен такий рулет складаємо на деко і випікаємо. Температура - 180 С на 40 хвилин.
    Плацинда с тыквой

  • 8
    Готово! Приємного апетиту!
    Плацинда с тыквой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок