Кисіль з варення і крохмалю

Десерти

Кисіль з варення і крохмалю

Якщо у вашому погребі роками стоїть варення, і Ви не знаєте, що з ним робити або Ви віддаєте перевагу яскравим киселів натуральний продукт, то цей рецепт для вашої записної книжки.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
15

Варення з полуниці
500 грам

Вода
3 літра

Крохмаль картопляний
150 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    У каструлю наливаємо 2,5 літра води і додаємо варення. Все добре перемішуємо.
    Кисель из варенья и крахмала

  • 2
    Одержаний морс ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Прокип'ятивши його, буквально, 1 - 2 хвилини, знімаємо з вогню і проціджують через дрібне сито. М'якоть ягід і кісточки викидаємо, а полуничний напій знову ставимо на плиту.

  • 3
    У миску насипаємо 120 - 150 грам крохмалю.
    Кисель из варенья и крахмала

  • 4
    Заливаємо його 500 мл води і розмішуємо ложкою до однорідної маси.
    Кисель из варенья и крахмала

  • 5
    Напій знову доводимо до кипіння. Потім вливаємо в нього тонкою цівкою розведений крохмаль, постійно помішуючи, до отримання однорідної маси. Готову суміш доводимо до кипіння, знімаємо з вогню і охолоджуємо.
    Кисель из варенья и крахмала

  • 6
    Приємного апетиту!
    Кисель из варенья и крахмала

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок