Пиріжки з куркою та картоплею

Випічка

Пиріжки з куркою та картоплею

Різноманітності російських пирогів немає межі. І сьогодні ми поговоримо про чудових расстегаях з ніжним фаршем і картоплею - пиріжках у формі човника з дірочкою.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Масло вершкове
100 грам

Борошно пшенична
500 грам

Кефір 3,2%
150 мілілітрів

Майонез
100 грам

Картопля
2 штуки

Куряче філе
400 грам

Кріп
за смаком

Сіль
за смаком

Жовток яєчний
1 штука

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Приготуємо швидке полуслоеное тісто на кефірі. Розминаємо м'яке масло з борошном так, щоб вийшла борошняна крихта, як для пирога «посыпушки». В окремій мисочці розмішуємо кефірчик з майонезом і трохи солимо отриману бовтанку. З'єднуємо крихту з кефірної сумішшю і замішуємо м'яке тісто. Якщо знадобиться, то додаємо ще трошки борошна.
    Расстегаи с курицей и картошкой

  • 2
    Тісто не вимагає охолодження, тому відразу ділимо його на три шматки, кожен з яких розгортаємо в пласт. Формуємо за допомогою країв гуртки коржі і викладаємо начинку, приготовану з нарізаної кубиками картоплі і перекрученої вареної в підсоленій воді філе разом з цибулею і зеленню.
    Расстегаи с курицей и картошкой

  • 3
    Акуратно перетворимо тісто разом з фаршем в симпатичні расстегайчики. Заліплюємо один край коржі з іншим у вигляді защипів спочатку з одного боку у напрямку до серединці, а потім з іншого, але так, щоб у центрі залишилася невелика дірочка, в яку наливаємо ложечку курячого бульйону.
    Расстегаи с курицей и картошкой

  • 4
    Наносимо на поверхню пиріжків жовток і відправляємо розтягаї в духову шафу, розігрітий до 200 °, на 30 хвилин. Випечені розтягаї поміщаємо під рушник, а коли трохи охолонуть і розм'якнуть, подаємо до обіду замість хліба до супчику.
    Расстегаи с курицей и картошкой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок