Айва запечена з медом

Десерти

Айва запечена з медом

Найчастіше запікають з медом яблука, але і айва запечена таким способом дуже смачна і корисна. Цей десерт обов'язково оцінять ваші дітки.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Айва
2 штуки

Мед
5 чайних ложок

Кунжут
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Айву треба гарненько промити, щоб на ній не залишилося пилу. Шкірку ми не знімаємо, інакше в процесі запікання, айва розповзеться і вийде каша. А так само її потрібно почистити від насіння. Перевірте, щоб айва не була червива, т. до. цей фрукт "страждає" цим. Розрізаємо навпіл кожен плід і викладаємо на деко.
    Айва запеченная с медом

  • 2
    В серединку викладаємо трохи меду. Мед можна брати будь.
    Айва запеченная с медом

  • 3
    Зверху посипаємо кунжутом, за бажанням можна горішки будь додати. І відправляємо в духовку. Час, яке знадобиться айві - 35 хвилин. А температура - 180 С. Зрозуміти, що айва готова просто: вона стане м'якою.
    Айва запеченная с медом

  • 4
    Готово! Приємного апетиту!
    Айва запеченная с медом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок