Крученики з курячих стегон

Вечеря

Крученики з курячих стегон

Рецепт приготування святкового блюда з курячих стегон. Завдяки цікавому способом приготування, крученики з грибами здивують Ваших гостей.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Куряче стегно
4 штуки

Лісові гриби
200 грам

Сир твердий
100 грам

Сіль
за смаком

Спеції
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для начинки дрібно нарізати гриби (печериці або лісові) і обсмажити їх на соняшниковій олії. Додати до грибів спеції. В край кожного шматочка покласти брусочок твердого сиру, а поруч з ним обсмажені гриби.
    Крученики из куриных бедер

  • 2
    Для начинки дрібно нарізати гриби (печериці або лісові) і обсмажити їх на соняшниковій олії. Додати до грибів спеції. В край кожного шматочка покласти брусочок твердого сиру, а поруч з ним обсмажені гриби.
    Крученики из куриных бедер

  • 3
    Згорнути м'ясо з начинкою в рулончик і туго змотати ниткою. У процесі формування рулету необхідно сильно натискати на пласт курки, і уникати випадання сиру і грибів. Якщо є силіконові джгутики, то вони суттєво полегшать завдання. Їх простіше знімати з готових кручеників. Не потрібно скріплювати краю виробів зубочистками, так як вони порвуть фольгу, і сік, що утворився в процесі приготування, буде витікати.
    Крученики из куриных бедер

  • 4
    Кожен пакунок замотати у фольгу і викласти у форму.
    Крученики из куриных бедер

  • 5
    Випікати протягом 30 хвилин при температурі 200-220 °Пн. По закінченню часу витягти стегна з духовки, зняти фольгу і помістити вироби в піч ще на 10 хвилин. За цей час крученики підрум'яняться. Дати охолонути і акуратно зняти нитки. Подавати з картопляним пюре.
    Крученики из куриных бедер

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок