Кабачкова ікра з помідорами на зиму

Консервація

Кабачкова ікра з помідорами на зиму

Кабачкова ікра з помідорами, напевно, знайома їжа для багатьох. Звичайна кабачкова ікра може виявитися дивно смачним і корисним стравою, якщо готувати її правильним способом.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
30

Кабачок
1,5 кілограма

Помідор
2 кілограми

Цибуля ріпчаста
500 грам

Морква
500 грам

Рослинна олія
250 мілілітрів

Цукор
5 столових ложок

Сіль
2,5 столових ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Спочатку все готуємо овочі: морква, кабачки та цибулю очищаємо і нарізаємо великими шматочками. Помідори миємо, витираємо насухо рушником і так само крупно нарізаємо.
    Кабачковая икра с помидорами на зиму

  • 2
    Всі нарізані овочі пропускаємо через м'ясорубку. А вже перероблені овочі складаємо в одну загальну ємність великого розміру.
    Кабачковая икра с помидорами на зиму

  • 3
    До овочів додаємо сіль, цукор і рослинне масло. Все перемішуємо і ставимо на плиту.
    Кабачковая икра с помидорами на зиму

  • 4
    Вогонь робимо середній. Після закипання варимо ікру 40 хвилин, при цьому постійно помішуємо. Потім розливаємо готову ікру по стерилізованим банкам і закатуємо (закриваємо стерилізованими кришками).
    Кабачковая икра с помидорами на зиму

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок