Мойва, запечена в духовці

Страви з риби

Мойва, запечена в духовці

Це просте і недороге блюдо не тільки смачне, але і корисне. Адже в мойви містяться: багато макро - і мікроелементів, велику кількість селену, жирні кислоти Омега-3, вітаміни А і D.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
3

Риба мойва
500 грам

Рослинна олія
2 столових ложки

Спеції
за смаком

Перець чорний мелений
щіпка

Сіль
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Від усіх рибок потрібно відрізати голови, хвости, а потім кожну необхідно випатрати.
    Мойва, запеченная в духовке

  • 2
    Потім ретельно промиваємо кожну мойву під струменем холодної води і вже чисту складаємо в друшляк, щоб вся вода з рибок скла.

  • 3
    Сковороду (деко) застеляємо пергаментним папером.

  • 4
    Перекладаємо все мойву в сковороду.
    Мойва, запеченная в духовке

  • 5
    Поливаємо рибу олією, зверху посипаємо сіллю, чорним меленим перцем, спеціями на свій вибір і все перемішуємо.

  • 6
    Потім рівномірно розподіляємо мойву по всій поверхні сковороди.
    Мойва, запеченная в духовке

  • 7
    Ставимо рибу в розігріту до 200 градусів духовку. Через 20 хвилин страва готова.
    Мойва, запеченная в духовке

  • 8
    Приємного Вам апетиту!
    Мойва, запеченная в духовке

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок