Грудинка з капустою і перловкою

Страви з м'яса

Грудинка з капустою і перловкою

Поєднання м'яса, злаків та овочів, великий вміст клітковини - це гарантія вашого збалансованого обіду або сніданку. Це завжди актуально при підвищених фізичних навантаженнях.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Грудинка свиняча
600 грам

Капуста білоголова
1 штука

Перлова крупа
1 склянка

Цибуля ріпчаста
1 штука

Рослинна олія
50 мілілітрів

Соус соєвий
50 мілілітрів

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Підготувати всі продукти для м'ясної піджарки з капустою. Перлову крупу краще відварити заздалегідь. Але, завжди можна впоратися і за 20-25 хвилин, за допомогою мікрохвильовки і скляної жароміцної каструльки з кришкою (вода 2:1).
    Грудинка с капустой и перловкой

  • 2
    Грудинку порізати красивими тонкими шматочками поперек волокон.
    Грудинка с капустой и перловкой

  • 3
    Розігріти сковороду-гриль, додавши для смаження відповідне рослинне масло.
    Грудинка с капустой и перловкой

  • 4
    Обсмажити шматочки свинини, акуратно розклавши їх на поверхні сковороди.
    Грудинка с капустой и перловкой

  • 5
    Підсолити за смаком.
    Грудинка с капустой и перловкой

  • 6
    Перевертаємо паличками кожен підсмажений шматочок.
    Грудинка с капустой и перловкой

  • 7
    Вони повинні рум'яне обсмажитися з усіх боків.
    Грудинка с капустой и перловкой

  • 8
    Додаємо тонко різаний ріпчасту цибулю.
    Грудинка с капустой и перловкой

  • 9
    Поливаємо соєвим соусом.
    Грудинка с капустой и перловкой

  • 10
    Подвариваем в киплячій воді капустяний качан, поступово знімаючи з нього розм'якшені листки.
    Грудинка с капустой и перловкой

  • 11
    Ріжемо їх побільше.
    Грудинка с капустой и перловкой

  • 12
    І додаємо шматки капусти до смаженій з цибулькою м'яса.
    Грудинка с капустой и перловкой

  • 13
    Гарненько перемішуємо їх, посоливши і поперчив.
    Грудинка с капустой и перловкой

  • 14
    Додаємо відварену до повної готовності перловку, ще раз перемішуємо.
    Грудинка с капустой и перловкой

  • 15
    Подаємо в полупорционных тарілках. В якості компліменту буде хороший будь-маринад. Приємних гастрономічних вражень!
    Грудинка с капустой и перловкой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок